Isänpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 14. päivä marraskuuta ja lahjakortti jalkahoitoon onkin erinomainen lahjaidea jokaiselle isälle! Lahjakortin ostaja saa nyt myös Laufwunderin halkeamavoiteen hintaan 18 € (norm. 23 €).

Jalkahoito auttaa pitämään jalat kunnossa, rentouttaa sekä ehkäisee kovettumien ja känsien muodostumista. Jalkahoito voidaan tehdä myös Footlogix®-jalkahoitotuotteilla, jolloin hoitoon sisältyy myös jalkakuorinta. Footlogix-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.

Lue lisää jalkahoidosta täältä tai tutustu monipuolisiin jalkojen kotihoitoon tarkoitettuihin Gehwol-, Laufwunder-, Footlogix- ja Jalkis-tuotteisiin! Esimerkiksi lihas- ja nivelsärkyihin tehoava Jalkiksen inkivääriöljyä sekä MsM:ää sisältävä Nixi-hoitovoide on ollut hyvin suosittu ja kerännyt kiitosta asiakkaiden keskuudessa!