Energisoiva veriappelsiini-linja täydentyi kolmella DETOX-uutuustuotteella.

Lue lisää kaikista veriappelsiini-linjan tuotteista täällä.

Brume DETOX’ à l'orange sanguine - veriappelsiini DETOX’-kasvosuihke

Brume DETOX’ à l’orange sanguine – veriappelsiini DETOX’-kasvosuihke

Virkistävä veriappelsiini DETOX’-kasvosuihke on ihanteellinen tuote väsyneelle ja huonosti toimivalle iholle. Kasvien polyfenoleihin perustuvat aktiiviaineet, voikukkauute ja DETOX-yhdiste suojaavat ihoa ulkoisten ärsykkeiden rasituksilta ja parantavat ihon kuntoa. Suihke suojaa kosteuden haihtumiselta ja jättää iholle välittömän raikkauden tunteen.

DETOX'-yötiiviste

Concentré de nuit DETOX’ – DETOX’-yötiiviste

Ravitseva ja heleyttävä DETOX’-yötiiviste on yli 99 % luonnollisia öljyjä sisältävä kuivaöljy. Tuote koostuu erilaisista kasviöljyistä, kuten ruusunmarjaöljystä, macadamia-öljystä sekä jojobaöljystä, jotka ravitsevat ihoa ja vahvistavat ihon omaa puolustusmekanismia. Se kirkastaa, ravitsee ja suojaa ihoa yöaikaan, jolloin herätessäsi iho on luonnollisen elinvoimainen, kuulas ja sileä.

Öljyn pehmeä ja luonnollinen tuoksu saadaan eteeristen öljyjen cocktailista: mandariini, appelsiini, greippi, sitruuna sekä laventeli. Runsaasti antioksidantteja sisältävä porkkana-uute suojaa ihoa ja tuo kasvoille tervettä hehkua.

Veriappelsiini DETOX’-naamio

Masque DETOX’ l’orange sanguine – veriappelsiini DETOX’-naamio

Tämä ihoa virkistävä ja heleyttävä naamio on viikoittainen nopea “rendez-vous” apu väsyneelle iholle. Tuotteen sisältämä hellävarainen makea happo ja valkoinen savi auttavat tasoittamaan ihon sävyä sekä poistamaan epäpuhtauksia.

Naamion sisältämä DETOX-yhdiste (veriappelsiiniuute + mandariinin eteerinen öljy), johon on lisätty C-vitamiinia sekä karitevoin polyfenoleja, auttaa ihoa taistelemaan päivittäisiä ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Lisäksi naamio kosteuttaa ihoa tehokkaasti sen sisältämien kasviöljyjen (maissi ja macadamia), karitevoin ja kosteuttavien aineosien ansiosta.