Footlogix®-jalkahoitotuotteet

Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Footlogix-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla. Vaahtovoiteet ovat kevyitä ja läpäisevät kosteutta jättämättä rasvaista jälkeä.

Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja nopeavaikutteisia, tulokset nähtävillä jopa 24h päästä.

Footlogixin kehittäjä on jalkojenhoidon pioneeri Dr. Katharin von Gavel, jolla on yli 25 vuoden kokemus jalkojen hoidosta.

Kaikki Footlogix-tuotteet ovat turvallisia kaikille ihotyypeille, myös diabeetikoille.

Teen myös jalkahoitoja Footlogix-tuotteilla.

Kosteuttavat voiteet

Footlogix tuotepakkaus

Footlogix DD-vaahtovoide herkälle iholle sisältää ”Double-Defense”-kaksoissuoja-ominaisuuden, jonka ansiosta vaahtovoide on todellinen superkosteuttaja. Iho pysyy pitkään kosteutettuna ja vaikutus on samanaikaisesti sekä anti-aging että myös elvyttävä.

Koostumukseltaan voide on kevyt ja imeytyy nopeasti. Sisältää ureaa sekä Spiraleen® leväuutetta, joka lievittää ihon ärsytystä. Kuivalle ja herkälle iholle, myös diabeetikolle. Soveltuu myös yövoiteeksi.

Footlogix tuotepakkaus

Footlogix 2 vaahtovoide kuivalle iholle on tehokas kosteuttaja ja perusta jalkojen jokapäiväiselle hyvinvoinnille. Normaalille ja kuivalle iholle, myös diabeetikolle. Sisältää ureaa.

Nopeasti imeytyvä, kosteuttava vaahtovoide kuivalle iholle päivittäiseen käyttöön.

footlogix tuotepurkki

Footlogix 3 -vaahtovoide hyvin kuivalle iholle on erittäin tehokas kosteuttaja ja sopii erityisen kuiville jaloille sekä diabeetikon jaloille että ikääntymisestä aiheutuneiden oireiden hoitoon. Sisältää ureaa.

footlogix tuotepurkki

Footlogix 3+ -vaahtovoide halkeilevalle iholle on kehitetty kuivan ja halkeilevan ihon, erityisesti halkeilevien, kivuliaiden kantapäiden ja kovettumien hoitoon.

Sandaalien ja kankeiden työkenkien käyttö sekä avojaloin kulkeminen aiheuttavat herkästi kovettumia ja kantapäiden halkeilua. Sisältää urean lisäksi Evening Primrose (iltahelokki)-öljyä, joka korjaa halkeilevan ihon rakennetta.

Erikoistuotteet

footlogix tuotepurkki

Footlogix 4-vaahtovoide kylmille jaloille edistää mikroverenkiertoa (Arnica ja rosmariini) ja auttaa siten kroonisesti kylmistä jaloista kärsiviä. Urea sitoo kosteutta. Iho vahvistuu ja kylmyyden sekä puutuneisuuden tuntemukset vähenevät.

footlogix tuotepurkki

Footlogix 5-vaahtovoide runsaasta hikoilusta kärsiville jaloille sisältää tammenkuoresta tehtyä korkkiuutetta ja salviaa, jotka supistavat ihohuokosia ja vähentävät hien muodostumista. Luonnollisesti antimikrobinen.

footlogix tuotepurkki

Footlogix 8-vaahtovoide väsyneille jalolle sisältää mm. hevoskanstanjauutetta, jolla on verenkiertoa edistäviä ominaisuuksia. Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) eli Amerikan taikapähkinä auttaa ehkäisemään tulehduksia.

Voide sopii kaikille, jotka joutuvat istumaan tai seisomaan pitkiä aikoja, diabeetikolle, raskauden aikana sekä myös suonikohjuista kärsiville tai jos joutuu käyttämään kompressiotukia. Sisältää 5% ureaa.


Footlogix-jalkadeodorantti sisältää teepuuöljyä neutraloimaan hajuja ja menthoolia viilentämään ja raikastamaan jalkoja. Tuhoaa todistetusti hajuja aiheuttavia bakteereja.

footlogix tuotepurkki

Footlogix-kenkädeodorantti sisältää teepuuöljyä, joka tuhoaa hajuja aiheuttavia bakteereita ja jättää jalkineisiin raikkaan tuoksun. Ei vahingoita nahka- tai kanvaasijalkineita. Suihkautetaan suoraan jalkineisiin.

Antimikrobiset tuotteet

footlogix tuotepurkki

Esimerkiksi avojaloin kulkeminen yleisissä tiloissa kuten uimahallissa saattaa altistaa infektiolle. Footlogix-vaahtovoide hilseilevälle iholle vähentää ihon hilseilyä ja kuoriutumista sekä helpottaa sieni-infektion aiheuttamaa kutinaa varpaiden välissä.

Spiraleen®-leväuutteen ja muiden tehokkaiden anti-mikrobisten ainesosien ansiosta vahvistaa ja suojaa nihkeitä, tartunnalle alttiita jalkoja ja ehkäisee urheilijan syndroomaa. Ei lisätty kosteuttavia ainesosia.

footlogix tuotepurkki

Footlogix 7+ -vaahtovoide ärtyneelle iholle hoitaa kuivaa, karheaa tai kutiavaa ihoa. Auttaa myös sieni-infektion hoidossa ja soveltuu diabeetikolle tai silloin kun vastustuskyky on heikentynyt. Sisältää Spiraleen® leväuutetta ja ureaa.

Spiraleen®-leväuute on tehokas hoitamaan kuivaa, karheaa, kutiavaa tai hiekkapaperin karheaa ihoa. Sopii ikääntymisen aiheuttamien jalkaongelmien hoitoon, diabeetikolle sekä silloin kun vastustuskyky on esim. sairaudesta johtuen heikentynyt.

footlogix tuotepurkki

Tehokas antimikrobista Spiraleen®-leväuutetta sisältävä suihke avuksi kynsisienen hoitoon. Tehoaa lievistä värimuutoksista aina sieni-infektioon asti.
Avokadouute ja Panthenol auttavat kynttä paranemaan infektion jälkeen.

Perushoitotuotteet

footlogix tuotepurkki

Antimikrobinen, pH arvoltaan neutraali, mieto, puhdistava jalkakylpy pehmentää kuivat ja karheat jalat kuivattamatta ihoa.

footlogix tuotepurkki

Footlogix-jalkakuorinta sisältää orgaanista mikrolevää yhdistettynä korkealaatuisiin eteerisiin öljyihin. Kuorivana aineena kiillotettu hohkakivi kuorii jalat hellästi.

footlogix tuotepurkki

Footlogix-hierontavoide jaloille ja säärille. Tekee ihosta pehmeän ja silkinsileän. Läpäisee hyvin kosteutta eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Urea ja auringonkukan siemenöljy kosteuttavat ihoa. Miellyttävä tuoksu on mieto, mutta peittää hyvin raaka-aineiden omat tuoksut.

footlogix jalkaviila

Kaksipuolinen jalkaviila, jossa on hyvin käteen sopiva varsi ja joka on kevyt käyttää. Materiaalina korkealaatuinen ruostumaton teräs.

LUE LISÄÄ FOOTLOGIX-JALKAHOIDOSTA

Toimitusjohtajan esittelyvideo (englanniksi):