Gehwol-jalkahoitotuotteet

Gehwol-jalkahoitotuotteet

Kuumottaako jalkojasi? Muodostuuko jalkapohjiisi halkeamia tai kovettumia vai etsitkö apua jalkojen hikoiluun?

Kauneushoitola Tuulikin valikoimasta löydät Gehwol-jalkavoiteet eri käyttötarkoituksiin ja ongelmiin. Valikoimasta löytyy tuotteita GEHWOLin Med-Fusskraft- sekä Sininen -tuotelinjoista.

Kaikki tuotelinjat sisältävät jalkavoiteita, jotka soveltuvat mainiosti myös diabeetikoille.

Med-linja

Gehwol med halkeamavoide

Apu halkeamiin ja kovettumiin.

Gehwolin halkeamavoide on monipuolinen ja täyteläinen jalkavoide auttaa nopeasti niin ohuen ja kuivan kuin paksun ja kovankin ihon kanssa.

Levittämällä ohuen kerroksen jalkavoidetta puhtaalle iholle pehmennät kovettumat ja hoidat halkeamat kivuttomasti.

Tuote sopii diabeetikoille ja psoriaatikoille.

Gehwol Med Lipidro Cream - kuiville ja karheille jaloille

Jalkavoide herkälle, kuivalle ja karhealle iholle

Gehwol Lipidro Cream jalkavoide hoitaa ja rauhoittaa kireän, ärtyneen tai kutiavan ihon lisäksi pinnallisia halkeamia.

Tyrnimarja, merilevä, karbamidi, avokado ja allantoiini normalisoivat kosteus- ja lipiditasapainoa tukien ihon luonnollisia tehtäviä.

Lipidro Cream -jalkavoide suojaa myös ulkoisilta ärsykkeiltä ja vahvistaa ihon uudistumista. Voide sopii myös normaalille iholle. Tuote on hajusteeton.

Gehwol-jalkahoitotuotteet

Antiseptinen, viilentävä jalkatalkki pitää jalkasi kuivina ja raikkaina, lievittää jalkahikoilua ja kutinaa sekä ehkäisee hiertymien ja kovettumien syntyä.

Tuote suojaa tehokkaasti tulehduksia vastaan. Clotrimazolia sisältävä talkki ennaltaehkäisee myös kynsi- ja jalkasienien syntyä.

Gehwol-jalkahoitotuotteet

Callus-voide on erittäin tehokas kovettumia sekä kuivaa ihoa vastaan. Kovettumakudos pehmenee merkittävästi jo muutaman käyttöpäivän jälkeen ja palautuu normaaliin kuntoon 28 päivän kuurihoidon aikana.

Gehwol-jalkahoitotuotteet

Voide, joka vähentää jalkojen hikoilua. Sinkki- risinoliinihappo vähentää hikoilua ja sitoo itseensä epämielyttävät hajut. Voide kosteuttaa ja raikastaa ihoa sekä supistaa hikirauhasten huokosia.

Levitetään puhtaalle iholle päivittäin.

Gehwol-kynsienhoito. Pehmentää kynsinauhatikkuja ja lievittää turvotusta.

Nyt voit helpottaa sisään kasvaneen kynnen hoitoa. Joustava kynsi lieventää kynsipatjaan kohdistuvaa painetta parissa viikossa. Paksut kovat kynnet muuttuvat helpommin leikattavaksi. Kynsinauhatikut pehmenevät ja turvotus lievenee Gehwolin antiseptisella nesteellä.

Gehwol-kynsienhoito. Ennaltaehkäisee kynsi- ja jalkasientä. Lievittää turvotusta ja tulehdusta.

Ennaltaehkäisee kynsi- ja jalkasientä. Lievittää turvotusta ja tulehdusta. Kokeile esim. varvasvälihautumiin ja kynsivallitulehduksiin. Hauraat, liuskottuvat ja vahingoittuneet kynnet sekä huonokuntoiset kynsinauhat saavat uutta elinvoimaa vehnänalkioöljystä ja pantenolista.

Sopii myös diabeetikoille.


Hoitovaahto normaalin ja kuivan ihon kosteuttamiseen. Hoitovaahto imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta. Jalkojen ihosta tulee sileä sekä hyvin hoidetun ja miellyttävän tuntuinen. Pikahoitovaahdon nelinkertainen HYDRO-kompleksi yhdistää neljä tehokkaasti kosteuttavaa ainesosaa; helokkiöljyn, turvekasviuutteen, urean ja avokadoöljyn.


Erikoishoito, joka on erityisesti kehitetty kuivaa ja herkkää ihotyyppiä varten. Päivittäin käytettynä voide lievittää tyypillisiä oireita kuten kutinaa, kirvelyä sekä vähentää punaisuutta ja uudistaa ihon luonollista mikroflooraa. Sen luonnollisten ainesosien avulla voide estää bakteereita, sieniä ja allergeneja leviämästä syvemmälle ihokerroksiin ehkäisten tehokkaasti infektioita.

Voiteen sisältämä Micro Silver BG palauttaa ihon normaalin flooran: hopeaionit häiritsevät bakteerien ja sienien soluaineenvaihduntaa ehkäisten bakteerien ja sienien leviämisen sekä ihon luonnollisen mikrobiympäsristön häiriintymisen.

Sininen linja

Gehwol-jalkahoitotuotteet

Antiseptinen, viilentävä jalkatalkki pitää jalkasi kuivina ja raikkaina, lievittää jalkahikoilua ja kutinaa sekä ehkäisee hiertymien ja kovettumien syntyä.

Tuote suojaa tehokkaasti tulehduksia vastaan. Clotrimazolia sisältävä talkki ennaltaehkäisee myös kynsi- ja jalkasienien syntyä.

Gehwol-jalkahoitotuotteet

Vaivaako sinuakin talvisin kylmät jalat? Lämpöbalsami vaikuttaa nimensä mukaisesti lämmittäen kylmiä jalkojasi. Valikoidut vaikutusaineet vilkastuttavat jalkojen verenkiertoa ja saavat aikaan miellyttävän lämmöntunteen.

Lämmöntunteen lisäksi avokadoöljy, aloe vera, mehiläisvaha, lanoliini, karbamidit ja glyseriini kosteuttavat ja tasapainottavat hoitaen kuivankin ihon sametinpehmeäksi.

Gehwol-jalkahoitotuotteet

Gehwol Foot Cream erikoisvoiteen teho perustuu raaka-aineiden lisäksi voiteen muodostamaan suojakalvoon, joka suojaa ihoa rakkuloita ja hankaumia vastaan.

Voit käyttää voidetta myös käsien ja hartioiden suojaamiseen hiertymiltä. Kokeile esimerkiksi jalkineiden, urheilukenkien tai rinkan aiheuttamiin kovettumiin.

Gehwol-jalkahoitotuotteet

Gehwol Extra on jalkavoide kovalle koetukselle joutuville jaloille.

Rosmariinin, eukalyptuksen ja kamferin tehoaineet pehmentävät kovettumia ja pitävät ihon pehmeänä.

Tehokas voide suojaa kylmältä ja rentouttaa väsyneitä, särkeviä jalkoja.

Gehwol-jalkahoitotuotteet. Jalka- ja kenkä-deodorantti.

Vähentää hien hajua ja raikastaa. Sinkki-risinoliinihappo vähentää hikoilua ja sitoo itseensä epämielyttävät hajut. Antimikrobiset ainesosat suojaa ja ennaltaehkäisee sieni-infektioilta hotellihuoneessa, uimahallissa tai saunassa. Suihkuta deodoranttia myös esimerkiksi urheilukenkiin.

Gehwol-jalkahoitotuotteet. Rauhoittava jalkakylpytiiviste.

Gehwolin hellävarainen kylpyneste antaa iholle ihanan hoidetun hyvänolon tunteen. Ylellinen laventelikylpy elvyttää verenkiertoa ja aito luonnollinen tuoksu deodoroi ihon raikkaaksi ja virkistää myös mieltä.

Gerlan käsivoide päivittäiseen käyttöön

Gerlan-käsivoide on kosteuttava, suojaava hyvin imeytyvä käsivoide. Tuote sisältää aloe veraa, jojobaöljyä sekä allantoiinia.
Tuote sopii erinomaisesti henkilöille, jotka käyttävät päivittäin suojakäsineitä tai pesevät ja desinfioivat käsiään jatkuvasti.

Fusskraft-linja

Gehwol-jalkahoitotuotteet

Hydrolipidiemulsion optimaalinen koostumus takaa nopeasti ja tehokkaasti vaikuttavan avun kuivalle iholle. Urea ja glyseroli sitovat kosteutta, avokadoöljy estää ihon kuivumisen ja vahvistaa sen suojatoimintoja, jojobaöljy puolestaan imeytyy nopeasti, silottaa ihoa ja parantaa sen elastisuutta.

Tuote on hajusteeton ja sopii erinomaisesti diabeetikkojen herkälle iholle.

Gehwol-jalkahoitotuotteet

Tämä hyvin imeytyvä jalkavoide pitää kuivan ja karhean ihon pehmeänä ja joustavana.

Rosmariini antaa jaloillesi täysin uutta puhtia. Sopii jalkojenhoitovoiteeksi silloin kun miedommat voiteet eivät riitä.

Sopii myös diabeetikoille.

Gehwol-jalkahoitotuotteet

Gehwol Fusskraft Mint-jalkavoide on erinomainen apu kuumottaville ja hikoileville jaloille.

Jalkavoiteen sisältämät mentholi, piparminttu ja eukalyptus viilentävät kuumottavia jalkoja ja antavat pitkäaikaisen raikkaan olon.

Nopeasti imeytyvä hoitobalsami ehkäisee kutinaa ja virkistää väsyneitä jalkoja.

Gehwol-jalkahoitotuotteet

Tämä virkistävä avokado-jalkavoide lieventää ja ennaltaehkäisee turvotusta sekä vahvistaa pinnallisia hiusverisuonia. Tuote rauhoittaa levottomia jalkoja. Ravitseva ja kosteuttava hoitovoide sisältää hamamelista, avokado- ja soijapapuöljyä.

Voiteen vaikutusta voidaan tehostaa levittämällä säärille runsas kerros ja rentoutumalla jalat ylöspäin tuettuna noin 15 minuutin ajan.

Tuote sopii myös diabeetikoille.  Kokeile myös suonenvetoon.

Gehwol-jalkahoitotuotteet

”Vihreä” voide ennaltaehkäisee jalkojen liikahikoilua ja kutinaa. Hoitovoide vähentää karheuksia ja pitää ihon pehmeänä. Lievästi viilentävä voide sopii kaikille.