Kosteuttava bambu-aloe vera-linja

Nimensä mukaisesti linja pohjautuu Bambu-uutteeseen sekä hampunsiemenenöljyyn. Tämä ihonhoitolinja on tarkoitettu kosteusköyhyydestä ja kuivuudesta kärsivälle iholle.

Bambu-aloe-vera-kasvovoiteisiin on saatavilla myös ekologinen täyttömahdollisuus!

Ostaessasi Bambu-aloe-vera-hoitovoiteen ensimmäistä kertaa, valitse purkkiin pakattu voide. Alkuperäisen voiteen purkki ja kansi ovat uudelleenkäytettäviä, joten kun olet käyttänyt ensimmäisen voiteesi loppuun, niin voit jatkossa lisätä siihen vain täytön ja tuote on jälleen käyttövalmis!  Ekologista, ympäristöystävällistä ja helppoa!

Linjaan kuuluvat seuraavat tuotteet:

Kosteusvoide kuivalle iholle. Ultra-mukava kosteusvoide, joka sulaa iholle levitettäessä ja antaa iholle jo levitettäessä pehmeän, sekä samettisen pinnan. Voide antaa pitkäkestoista kosteutta, pehmentää ja ravitsee kuivaa ihoasi. Voiteen sisältävät raaka-aineet vahvistaa ihon suojatekijää ja ehkäisee kosteuden haihtumista, sekä jakaa kosteutta tasaisesti kudokseen.

Levitä voidetta aamuisin puhtaalle iholle. Viimeistele ihonhoitorituaalisi levittämällä yöksi Aquasleeping yövoidetta. Tuote soveltuu erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

Raikas koostumukseltaan kevyen ilmava, kosteuttava sorbetti-voide jakaa kosteutta tasaisesti kudokseen sekä auttaa ihoa säilyttämään tarvittavan kosteustasapainon. Kevyt sorbetti-voide sopii sopii kaikille, erityisesti normaalille, pintakuivalle sekä pintakuivuudesta kärsivälle sekaiholle. Ilmavan ja kevyen koostumuksen ansiosta voide imeytyy nopeasti ja poistaa välittömästi kireyden tunteen iholta.

Levitä voidetta aamuisin puhtaalle iholle. Viimeistele ihonhoitorituaalisi levittämällä yöksi Aquasleeping-yövoidetta.

Tehokosteuttava yövoide poistaa väsymyksen merkkejä, pehmentää ja kosteuttaa ihoa yön aikana.

Yövoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, kosteusköyhälle ja erittäin kuivalle iholle. Innovatiivinen koostumus luo 3D-suojakalvon ihollesi, jotta kosteus ei pääse haihtumaan yön aikana. Herätessäsi ihosi tuntuu silkinpehmeältä, joustavalta ja raikkaalta.

Levitä illalla runsas kerros puhtaalle iholle, imeytä tarvittaessa sormenpäillä pyöritellen.

Raikas ja täyteläinen kosteusnaamio kaikille ihotyypeille, jotka tarvitsevat superkosteuttavan ja pehmittävän naamion. Kosteusnaamio vähentää välittömästi ihosi epämukavuuden tunnetta, palauttaa kirkkauden, joustavuuden ja pehmeyden.

Levitä tasainen kerros naamiota puhtaalle iholle (kasvoille, kaulalle, dekolteelle). Vältä silmänympärysihoa. Anna naamion vaikuttaa 10 min. Käytä naamiota 1-2 kertaa viikossa.

Vinkki: Säilytä naamiota jääkaapissa maksimoimaan ihoa rauhoittavaa ja viilentävää vaikutusta.

Tällä tehokosteuttavalla boosterilla lisäät ihovoiteesi kosteuttavuutta. Kun ihosi on pintakuiva tai kiristävä eikä ihotyyppisi hoitovoide pelkästään riitä,
lisää boosteria 4 tippaa hoitovoiteeseesi. Boosteri sisältää vitamiinirikasta aloe veraa sekä ihon toimintoja palauttavaa bambua.

​Käytä boosteria aina kun ihosi sitä vaatii, esim. vuodenaikojen vaihteessa.

Tämä anti-age-seerumi kirkastaa ja pehmentää ihoa, poistaa kuolleita ihosoluja ja jäljittelee luonnollisia rakenneosia ihossa.

Lisää 4 tippaa anti-age seerumia hoitovoiteen joukkoon tuomaan lisää hoitavuutta ja tehoa. Voit myös levittää seerumin suoraan puhdistetulle iholle ennen hoitovoidetta.

Sisältää luonnollisia ja lämpöherkkiä ainesosia, joten pidä poissa kuumuudesta. Tuotteen voi säilyttää myös jääkaapissa, suojatakseen paremmin sen ominaisuuksia.

Öljypohjaisella boosterilla lisäät ihosi ravitsevuutta.

Kun ihosi on kuiva, karhea ja hilseilevä, lisää 4 tippaa tehoseerumia hoitovoiteesi sekaan. Voit levittää seerumin myös suoraan iholle, ennen hoitovoidettasi. Boosteri sisältää yli 99% luonnollisia kasviöljyjä.