Kirkastavat ja elävöittävät hunaja -ihonhoitotuotteet

Hunajan on todettu ihoa ravitsevien ominaisuuksiensa lisäksi myös uudistavan ihoa. Hunajaiset happituotteet kirkastavat ihon väriä, pehmentävät ihon pintaa ja saavat ihon elinvoimaiseksi. Sarjaan kuuluvat seuraavat ihonhoitotuotteet:

Unelman kevyt hoitovoide rasvoittuvalle iholle, joka kaipaa tehokasta ihon heleyden parantamista. Fluidessa on paljon iholle hyviä aminohappoja sekä vitamiineja. Lisäksi se ravitsee ja pehmentää ihoa. Käytä aamuin ja/tai illoin puhtaalle iholle.

Tämä innovatiivinen kaksi-faasi voide on ihanteellinen kirkastamaan ja ravitsemaan kuivempaakin ihoa. Tuotteessa on nähtävillä geeli ja voidepohja erikseen, joissa on akaasia hunajaa, propolis uutetta sekä karitevoita. Kun otat tuotteen ensimmäisen kerran käyttöön, on tärkeää, että sekoitat huolellisesti spaattelilla geeli- ja voideosan keskenään, jonka jälkeen voit käyttää normaalin hoitovoiteen tapaan aamuin ja/tai illoin.

Ravitseva hunajanaamio, joka saa aikaan välittömän kirkkauden ja pehmeyden iholle. Naamion sisältämät aktiiviaineet ravitsevat ihoa tehokkaasti, tehden siitä tasaisen värisen sekä kauniin kuulaan.

​Levitä paksuhko kerros iholle ja anna vaikuttaa 10 min. Huuhtele huolellisesti tai imeytä ihoon hierovin liikkein. Käytä 1-2 kertaa viikossa.

Hoida huuliasi herkullisen hunajaisella huulivoiteella vastustamattoman pehmeäksi. Huulivoiteen sisältämä kariteöljy, villi mangovoi, akaasiahunaja, mandariinin eteerinen öljy sekä Reilun kaupan kautta tuotettu karitevoi kosteuttaa, pehmentää ja hoitaa kuivia huulia.

Vinkki: Levitä ennen nukkumaan menoa paksu kerros huulille naamion tapaisesti.

Ihanan pehmeä ja nopeasti imeytyvä Hunaja-käsivoide sopii kaikille, erityisesti kuiville ja halkeileville käsille. Käsivoiteen sisältämä karitevoi, akaasiahunaja ja Royal Jelly pehmentää, kosteuttaa ja hoitaa käsien ihoa, sekä antaa suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä.

Katso myös hunaja-linjan kasvohoito!