Herkän ja ärtyneen ihon mustikka-linja

Mustikkatuotteet on kehitelty herkälle ja ärtyneelle iholle rauhoittamaan herkkyysreaktioita sekä kohentamaan ihon puolustuskykyä.

Mustikkatuotteiden tuotekehityksessä on ollut mukana suomalainen asiantuntija, ja siksi tuotteissa on erityisen hyvin huomioitu suomalaisen herkän ihon tarpeet.

Tuotteiden päävaikuttavana aineosana on Correzén alueelta peräisin oleva mustikka. Lisäksi tuotteissa on rauhoittavaa ja pehmittävää lakansiemenöljyä.

Testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Hypoallergeeninen.

Mustikkamousse rauhoittaa ja suojaa herkkää sekä ärtynyttä ihoa. Orgaaninen karitevoi ja aloe vera parantavat ihon joustavuutta palauttaen sileän ja pehmeän pinnan iholle. Pohjoisen marjat, mustikka, sekä passion kukan uute lisäävät tuotteen pehmittäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia. Kermamainen moussekoostumus palauttaa herkälle iholle sen kaipaaman rauhallisen tunteen. Dermatologisesti testattu.

Käytä aamuin ja/tai illoin puhtaalle iholle.

Vaahtoamaton Micellar-vesi puhdistaa kasvot ja silmämeikin helposti! Hellävaraisesti puhdistava koostumus sisältää aloe vera-uutetta, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa; suojaa ihon hydrolipidikalvoa sekä luontaista pH:ta. Lakansiemenöljy rauhoittaa ja pehmittää ihoa.

Voidaan käyttää aamuin illoin. Ei tarvitse huuhdella. Tuote sopii myös ripsipidennyksien käyttäjille.

Kaipaatko kuorintaa, mutta ihosi on todella herkkä ja helposti ärtyvä? Bernard Cassieren rakeeton Mustikkakuorinta poistaa iholtasi hellävaraisesti kuolleet ihosolut sekä tasoittaa ihosi kirjavuutta!

Käytä 1-2krt/vko, levitä tasainen kerros kasvoille ja kaulalle, anna vaikuttaa noin 12 minuuttia, pyörittele kevyesti kostein sormin ja huuhtele huolellisesti pois! Ihosi on kuorinnan jälkeen uskomattoman tasainen ja punakkuus ja kirjavuus on täysin poissa!

Sisältämänsä Mustikkauutteen ansiosta rauhoittava naamio hoitaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja vähentää ihon pinnassa olevaa ärsytystä. Tämä ravitseva voide-naamio voidaan käyttää joko yövoiteena säännöllisesti ravitsemaan ja rauhoittamaan ihoa tai 1-2 kertaa viikossa naamiona.

Rauhoittava mustikkaseerumi on ihanan kevyt ja raikas. Sen hemmottelevan pehmeä koostumus rauhoittaa välittömästi ja antaa herkälle iholle tärkeän suojan. Mustikan, lakan ja kärsimyskukan luontaiset flavonoidit vähentävät ihon punoitusta. Allantoiini ja B5-vitamiini rauhoittavat ihoa.
Mustikkaseerumin tarkoin valitut vaikuttavat aineet vahvistavat ihoa, suojaavat epidermistä ulkoisilta stressitekijöiltä ja kosteuttavat luonnollisesti. Se on suunniteltu erityisesti herkän ihon hellään huolenpitoon ja testattu herkällä iholla dermatologien (ihotautilääkäreiden) valvonnassa.

Käytä aamuin ja/tai illoin puhtaalle iholle ennen BC kosteusvoidetta. Herkällä rasvaisella iholla voidaan käyttää myös ilman voidetta.

Herkän ihon Mustikkalinjan S.O.S hoitovoide rauhoittaa, vähentää ihon punoitusta ja tasoittaa tehokkaasti ihon väriä. Sen sisältämä Colour Control- teknologia häivyttää punaisen värin kasvoilta ja saa ihon värin tasoittumaan. Mustikan, lakan ja Passionkukan luontaiset uutteet sisältävät runsaasti flavonoideja, jotka tunnetaan niiden rauhoittavien ja punaisuutta poistavien ominaisuuksien ansiosta. Allantoiini ja B5-vitamiini rauhoittavat ihoa samalla kun Karitevoi ja Aloe vera*-yhdiste tekevät ihosta joustavan ja pehmeän.

Säännöllisellä käytöllä ihosta tulee päivä päivältä puolustuskykyisempi ulkoisia stressitekijöitä vastaan ja ihon punakkuus vähenee pysyvästi! Levitä aamuin ja/tai illoin puhdistetulle kasvojen iholle, välttäen silmänympärysihoa.

*Orgaaninen ja Reilu Kauppa.

Katso myös mustikka-linjan kasvohoito!