Mysli-linja kuivalle ja herkälle iholle

Mysli-hoitolinja on suunnattu herkän ja kuivan ihon hoitoon. Linjan teho perustuu Mysliyhdisteeseen (orgaaninen kaurauute + probiootit), joka rauhoittaa herkkää ihoa, vähentää punoitusta ja parantaa ihon puolustuskykyä. Kuivan ihon tuotteisiin lisätehoa antaa luonnonhunaja, joka ravitsee intensiivisesti ja tekee ihosta kirkkaan sekä elinvoimaisen. Mysli tuotteiden luonnollisten raaka-aineiden pitoisuudet ovat yli 94 %:sta jopa yli 99 %:iin.

Miellyttävän kermamaisen koostumuksen omaava voide rauhoittaa herkkää ihoa ja vähentää punoitusta. Voiteessa yhdistyvät karitevoin ihoa ravitsevat ominaisuudet, luonnonöljyjen täydellinen kosteutus sekä Mysli-yhdisteen tasapainottavat vaikutukset.

Käytä aamuin illoin puhtaalle iholle.

Nopea apu kuivalle ja herkälle iholle. Täyteläisessä balsamivoiteessa yhdistyvät kaurauutteen ja probioottien ihoa rauhoittavat ja tasapainottavat ominaisuudet sekä karitevoin ja luonnonhunajan ravitsevat, uudistavat ja korjaavat vaikutukset. Tämä voide on todellinen tehohoito elinvoimaa ja pehmeyttä kaipaavalle iholle!

Tuotteeseen on saatavilla ekologinen täyttöpurkki.

Käytä aamuin illoin puhtaalle iholle. Voidaan käyttää myös paikallisesti kuiville ja suojaa kaipaaville ihoalueille.

Kun ihosi punoittaa ja tuntuu kiristävältä, ota avuksi rauhoittava jogurttinaamio! Tämä aitoa, pehmeää jogurttia muistuttava naamio antaa iholle tärkeitä ravintoaineita, jotka ylläpitävät sen tasapainoa ja terveyttä. Kaurauute ja probiootit vähentävät ihon ärsytystä ja punoitusta välittömästi. Karitevoin ja luonnollisten kasviöljyjen ansiosta ihosta tulee uskomattoman pehmeä ja sileän tuntuinen.

Levitä paksuhko kerros puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa 12 min ja huuhtele pois vedellä tai imeytä ihoon kevyesti hieroen. Käytä kaksi kertaa viikossa.

Tasoittaa ihon punakkuutta ja vähentää “lehahtelemista”. Sopii kuivalle, herkälle ja punoittavalle iholle. Kevyt emulsiomainen koostumus. Käytä Cold Creamin tai Soothing creamin alla aamuin ja/tai illoin. Seerumin säännöllinen käyttö auttaa vähentämään ihoärsytyksen aiheuttamaa punakkuutta sekä ärtyneisyyttä.

Hoitoseerumin vaikutukset:

  • vähentää näkyvästi punoitusta
  • vähentää kuumenemisen tunnetta
  • rauhoittaa välittömästi ja alentaa ihon herkkyyskynnystä pitkällä aikavälillä