Epäpuhtaan ja rasvaisen ihon sitruuna-minttu -linja

Sitruuna-minttu -linja on seka- ja rasvaisen ihon hoitolinja, joka hoitaa ja parantaa epäpuhdasta ja kiiltävää ihoa: se vähentää liiallista talineritystä supistaa laajentuneita ihohuokoisia.

Tuotteet sisältävät sitruunan eteeristä öljyä, villiminttua sekä jaava tee-uutetta, jotka yhdessä puhdistavat, rauhoittavat ja tasapainottavat ihon talineritystä. Ihosta tulee raikas ja mattapintainen.

Tämän linjan aktiiviset ja puhdistavat ainesosat hoitavat seka- ja rasvaista ihoa sitä kuitenkaan kuivattamatta. Dermatologisesti testattu ja 100 % ei-komedogeeninen hoitolinja!

Puhdistusvaahto on suunniteltu seka- ja rasvaiselle iholle, sekä iholle, jossa on tilapäisiä epäpuhtauksia. Tuote on hellävarainen ja soveltuu päivittäiseen ihonpuhdistukseen. Tuote puhdistaa kasvot tehokkaasti, kuivattamatta ihoa. Päivittäisessä käytössä se vähentää talintuotantoa, epäpuhtauksia ja parantaa ihon pinnan laatua.

Levitä 3-4 pumppausta täyteläistä vaahtoa kostealle kasvojen ja kaulan iholle kevyesti hieroen. Huuhtele kasvot runsaalla vedellä. Viimeistele ihonpuhdistus ihotyypin mukaisella kasvovedellä.

Tämä puhdistava, kirkastava ja kevyesti kuoriva voidemainen naamio tekee harmaasta ja elottomasta ihosta jälleen kirkkaan. Valkoinen saviyhdiste ja antibakteeriset ainesosat jättävät ihon mattapintaiseksi, raikkaaksi ja tasoittavat ihon kirjavuutta.

Käytä 1-2 kertaa viikossa puhtaalle iholle, välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele vedellä.

Tehokkaasti talineritystä tasapainottava mattaseerumi poistaa kiillon ja vähentää tulehduksia: Sen sisältämät luonnolliset vaikuttavat aineet neutralisoivat ihon pinnan pH-arvoa tuhoten siten bakteereille mieluisan kasvuympäristön. Ultrakevyt koostumus muuttuu iholle levitettäessä vesimäiseksi jättäen jälkeensä samettisen mattapinnan.

Käytä seerumia aamuin illoin puhtaalle iholle ihonpuhdistuksen jälkeen ennen voidetta.

Paikallisesti käytettävä tehoaine kukistaa näppylät ja tulehdukset hetkessä. Salisyylihappoa ja antiseptisiä ainesosia sisältävä S.O.S. roll-on puikko on helppo pitää aina mukana, ja sitä voi lisätä tulehduskohdille milloin tahansa.

Käytä tuotetta puhtaalle iholle suoraan tulehdusten päälle ainakin kahdesti päivässä.

Älykäs kosteusemulsio, joka kosteuttaa ja säätelee liiallista talineritystä. Tehokkaat kasvipohjaiset ainesosat rauhoittavat tulehduksia ja muuttavat rasvaisen ihon pH-arvo Propionibacterium acnes-bakteerille sopimattomaksi kasvualustaksi. Kevyt emulsio on mahtava kesätuote myös normaali-ihoisille! Sopii sekä päivä- että yökäyttöön..

Raikas ja ultrakevyt geelivoide, joka iholle levitettäessä muuntuu vesimäisen kevyeksi. Geeli sopii erityisesti rasvaiselle iholle, jonka ongelmana ovat epäpuhtaudet ja runsas talineritys. Kosteuttavat yhdisteet rauhoittavat ja pehmittävät ihon pintaa.

Sävyttävä kosteusvoide peittää ihon epätasaisuudet tehden siitä tasaisen ja mattapintaisen. Se ei tuki ihohuokosia, vaan päinvastoin antaa ihon hengittää samalla hoitaen ihoa ja vähentäen rasvaisen ihon näppylöitä sekä talineritystä. Mattapuuterit jättävät ihon samettisen pehmeäksi ja tasaiseksi.

Käytä joka aamu puhtaalle iholle mattaseerumin jälkeen. Kevyesti sävyttävä tuote on juuri suomalaisille sopivan sävyinen!

BLUR-tehoaine häivyttää ihohuokoset ja kiillon kuin taikaiskusta! Levitä mattapohjustus päivävoiteesi päälle ennen meikkivoidetta poistamaan kiiltoa ja tasoittamaan epätasaista ihoa. Se tasoittaa ihonväriä sekä supistaa ihohuokosia. Täydellinen meikinalustuote!

Katso myös sitruuna-minttu-linjan kasvohoito!