Spirulina Youth Care – ikääntyvälle iholle

Spirulina Youth Care -hoitolinja on kehitetty vastaamaan erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin. Linjan tuotteet tarjoavat todistetusti tehokkaita hoitotuloksia ja ainutlaatuisia tuotekoostumuksia, joissa yhdistyvät miellyttävyys, luonnonmukaisuus ja ekologisuus! Hoitolinjassa korostuu kokonaisvaltainen PRO AGE –ilmiö, jonka mukaan ikääntymiseen tulisi suhtautua myönteisesti, hyväksyvästi ja lempeästi. PRO AGE -yhdistää terveelliset elämäntavat ja tehokkaat ihonhoitotuotteet, joiden avulla voimme lisätä hyvinvointiamme, ylläpitää kauneuttamme ja suhtautua ikääntymismuutoksiin armollisemmin.

Spirulina-kasvovoiteisiin on saatavilla nyt myös ekologinen täyttömahdollisuus!

Ostaessasi Spirulina-hoitovoiteen ensimmäistä kertaa, valitse purkkiin pakattu voide. Alkuperäisen voiteen purkki ja kansi ovat uudelleenkäytettäviä, joten kun olet käyttänyt ensimmäisen voiteesi loppuun, niin voit jatkossa lisätä siihen vain täytön ja tuote on jälleen käyttövalmis!  Ekologista, ympäristöystävällistä ja helppoa!

​Tämä unelman pehmeä kosteusvoide lisää ihollesi nuorekasta hehkua ja elinvoimaa! Voide auttaa silottamaan juonteita, lisää kiinteyttä ja antaa suojaa keinotekoisen (sinisen valon) aiheuttamia ikääntymismuutoksia vastaan. Voiteen miellyttävä koostumus tekee ihosta ravitun, joustavan ja pehmeän.

Käytä puhtaalle iholle aamuin illoin.

Kevyempi versio hoitovoiteesta sisältää ikääntymisen merkkejä häivyttävien vaikutuksien lisäksi ihoa tehokkaasti kosteuttavia luonnollisia aktiiviaineita, jotka auttavat ihoasi pysymään hehkuvana, raikkaana ja elinvoimaisena koko päivän ajan!

Käytä puhtaalle iholle aamuin illoin.

Voide auttaa silottamaan silmänympärysalueen juonteita sekä ravitsee ja kiinteyttää ihoa. Tuotteen luonnolliset aktiiviaineet suojaavat ohutta silmänympärysihoa sisäisiltä ja ulkoisilta ärsykkeiltä sekä tekevät katseesta näkyvästi virkeämmän!

Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle silmänympärysiholle aamuin illoin. Voidaan käyttää myös liikkuvalle luomelle ja huultenympärysiholle. Tehosta voiteen vaikutuksia hierontaliikkeillä, joiden ohjeet löydät tuotteen ulkopakkaukseen painettuna.

Raikas tehoseerumi soveltuu ikääntyvälle iholle, jonka ongelmana ovat näkyvät juonteet ja veltostuminen. Seerumi sisältää tehokkaita aktiiviaineita, jotka auttavat täyteläistämään ihoa, silottamaan juonteita ja selkeyttämään kasvonpiirteitä. Tuotteen sisältämä hyaluronihappo yhdessä jojobaöljyn kanssa kosteuttavat ihoa, tehden samalla ihosta joustavamman ja pehmeämmän.

Seerumi tukee hoitovoiteen vaikutuksia, joten käytä tuotetta aamuin illoin ennen voiteen levitystä.

Täyteläinen vartalovoide tekee ihosta kiinteän ja sileän. Helposti imeytyvä voide sisältää orgaanista ja Reilun Kaupan kautta tuotettua karitevoita ja jojobaöljyä, jotka palauttavan iholle sen pehmeyden ja joustavuuden sekä antavat suojaa ärsykkeitä vastaan.

Käytä päivittäin puhtaalle vartalon iholle.

Suojaa ihoa keinovalolta ja päätetyöskentelyn haittavaikutuksilta. Saa ihon tuntumaan kosteutetulta ja elinvoimaiselta koko päivän. Voiteessa kevyesti ihoon sulautuva sävy, joka antaa iholle kauniin luonnollisen heleyden.