Stressiä lievittävä suklaa-linja

Bernard Cassieren Suklaalinja on suunniteltu erityisesti lieventämään stressiä, suojaamaan ihoa ärsykkeiltä ja auttamaan ihoa saavuttamaan sen luonnollisen hehkun. Suklaalinjan tuotteet antavat iholle kosteutta, pehmeyttä ja nuoruutta sekä edistävät solujen uudistumista.

Erityisesti pintakuivalle sekaiholle kirkastamaan, pehmentämään ja kosteuttamaan ihoa. Suklaavoide parantaa ihon puolustuskykyä ja suojaa siten ihoa.

Suklaakuorinta on tehokas kaksivaikutteinen kuorinta kaikille ihotyypeille. Tuotteessa olevat kaakaopapurakeet sekä entsymaattinen yhdiste yhdessä saavat aikaan kirkkaan, pehmeän ja tasaisen ihon.

Hiero Suklaakuorintaa 1-2 krt/vko kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein. Mikäli haluat tehokkaan vaikutuksen, anna kuorinnan vaikuttaa vielä n. 5 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele kasvoilta.

Aitoa Suklaamoussea muistuttava hoitonaamio kaikille ihoille. Puhdistaa, pehmentää ja kuorii tehokkaasti ihoa. Ihosi on naamion jälkeen pehmeä, kirkkaan värinen ja uskomattoman tasainen.

Levitä ohut kerros naamiota kasvoille ja kaulalle, anna vaikuttaa n. 15 minuuttia. Pyyhi naamio ensin esim. kasvopaperilla, jonka jälkeen voit huuhdella naamion runsaalla vedellä.