Ylellinen Timantti-anti-age -linja

Tämän luksuslinjan aktiiviaineina vaikuttavat timanttijauhe sekä valkoinen helmiuute, jotka antavat ihollesi hehkua ja vahvistavat ihosi rakennetta.

Timanttivoidetta suositellaan yli 50-vuotiaalle iholle.

Ylellinen samettinen puuteroitu anti-age kasvovoide, joka pehmentää ihokudosta ja elvyttää ikääntyvää ihoa. Pääraaka-aineen, hyaluronihapon, kosteuttavaa vaikutusta tehostetaan meripolymeereillä, jotka näkyvästi madaltavat juonteita. Kapseloidut aminohapot tuovat iholle elintärkeitä lipidejä. Lipidit vaikuttavat syvimpiin juonteisiin, jäljitellen rasvapistosten vaikutusta. Ne jättävät ihon pehmeäksi, kosteutetuksi ja nuoremman näköiseksi.

Tuotteessa käytetty levä-uute kiinteyttää ja tasoittaa juonteita. Valkoisen mulperin- ja hibiskusuutteen yhdistelmä hidastaa ihon pigmentoitumista ja parantaa solujen uudistumista.

Levitä aamuin illoin puhdistetulle iholle. Maksimaalisen lopputuloksen takaamiseksi levitä hoitovoiteen alle Timantti-silmänympärysvoide sekä Timantti-kasvoseerumi.

Tehokas, kiinteyttävä ja juonteita tasoittava silmänympärysvoide.

Silmänympärysvoiteen sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ja auttaa silottamaan sekä madaltamaan pieniä silmänympärysjuonteita. Silkkialbitsia- ja mäkikuisma-uutteilla on yläluomea kohottava vaikutus. Silmänympärysvoiteella on pehmentävä, silottava ja tummia silmänalusia häivyttävä vaikutus. Meriperäiset kiinteyttävät eksopolysakkaridit auttavat silottamaan silmänympärysjuonteita jättäen silmänympärysihon kauniin ja raikkaan näköiseksi.

Levitä kevyesti aamuin illoin ennen Timantti-hoitovoidetta.

Kevyt, pehmeä ja helposti imeytyvä geeli-koostumus. Täydellinen tuote meikin alle esim. ennen juhlia, kun haluat iholle upean hehkun.

Tämä ihoa hellivä seerumi on kehitetty kirurgian jälkihoito-tuotteista. Vaikuttavana raaka-aineena allantoiini, joka uudistaa ja pehmittää aikuista ja väsynyttä ihoa. Provitamiini B5 ja hyaluronihappo on lisätty korjaamaan ja kosteuttamaan ihonpintaa. Johanneksenleipäpuu-uute auttaa herättelemään ihon luonnollista korjausmekanismia, joka heikentyy iän myötä. Kurkku-uute virkistää ihoa sen kosteuttavien ja supistavien vaikutuksien ansiosta.

Käytä seerumia aamuin illoin puhdistetulle iholle ennen timanttihoitovoidetta.