Time Interceptor anti-age -linja ikääntyvälle iholle

Time Interceptor -ihonhoitolinjan tuotteita suositellaan käytettäväksi 50 ikävuodesta ylöspäin. Päävaikuttavana ainesosana Time Interceptor – hoitolinjassa on Arganpuun lehdistä saatava E-vitamiinia sisältävä uute. Lisäksi tuotteet sisältävät Arganöljyä eli niin kutsuttua kuningataröljyä.

Kasvovoide imeytyy nopeasti ja tekee ihon pinnan välittömästi joustavaksi ja sileäksi. Tämä koostumukseltaan kevyt voide saa ihon juonteet tasoittumaan ja värin hehkumaan. Tuotetta suositellaan aikuiselle sekaiholle tai kuivalle iholle päivävoiteeksi.

Kasvovoide, joka ravitsee kuivaa ihoa tehden siitä pehmeän ja joustavan. Tämän hoitovoiteen ansiosta pärjäät kuivan ihon kanssa myös talvella. Kiinteyttävien ominaisuuksien lisäksi tuote antaa iholle runsaasti kosteutta sekä rasva-aineita.

Tämä geelimäinen, raikas naamio hoitaa ikääntynyttä ihoa sen tarvitsemalla tavalla. Naamio silottaa juonteita, napakoittaa ihoa ja huolehtii ihon kosteustasapainosta.

Raikkaan tuoksun ja täyteläisen koostumuksen omaava tehoseerumi ikääntyneen ihon kuuriluontoiseen hoitamiseen. Seerumi on ihanteellinen esim. stressin yhteydessä, jolloin iho on väsähtänyt ja kaipaa pinnan silottamista ja värin kirkastamista.

Kaipaatko tuotetta, joka silminnähden häivyttää juonteita ja syviä ryppyjä? Levittämällä tämän tuotteen tarkasti juonteen pohjalle saat juonteen pehmenemään ja madaltumaan välittömästi. Tuote sisältää sekä valo heijastavia ainesosia että solujen uusiutumista aktivoivia vaikuttavia aineita. Taputtele pieni määrä tuotetta juonteen pohjalle aamuisin. Mikäli haluat parhaan mahdollisen tuloksen valoa heijastavista ominaisuuksista, levitä tuote hoitovoiteen päälle.

Silottava ja kirkastava kaulan ja décolletén erikoishoitovoide häivyttää ikääntymisen merkkejä. Ihosta tulee kiinteä ja kimmoisa. Levitä aamuin illoin kohottavin liikkein décolletén, kaulan ja leukalinjan iholle.

Karitevoita sisältävä ravitseva ja suojaava käsivoide tekee käsistä silkkisen pehmeät. Voide vaalentaa pigmenttimuutoksia ja silottaa juonteita. Käytä päivittäin pitääksesi kätesi nuorekkaina!

Juonteita ja ryppyjä tasoittava voide. Liftaava tuote, joka parantaa ihon kiinteyttä ja elastisuutta. Suojaa ja stimuloi kollageenisynteesiä ihossa. Ultraravitseva geeli-voide, suunniteltu ikääntyvän ihon tarpeisiin.

Katso myös Time Interceptor anti-age -kasvohoito!