Kirkastava ja energisoiva veriappelsiini-linja

Kun kuona aineita kerääntyy ihoon, iho menettää kirkkautensa  ja ikääntyy ennenaikaisesti! Bernard Cassieren energisoivan hoitolinjan tehokas sitruscocktail puhdistaa, uudistaa ja antaa ihollesi uutta elinvoimaa. Hoitolinjan aktiiviaineina ovat runsaasti C-vitamiinia sisältävät veriappelsiini ja mandariini.

Energisoiva EE-voide SK 15 joka kosteuttaa, kiinteyttää ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Ihon pintaa tasoittavat kapseloidut pigmentit häivyttävät ihon epätasaisuuksia ja virheitä jättäen ihollesi kauniin tasaisen mattapinnan ja luonnollisen sävyn. Käytä meikinalustuotteena tai sellaisenaan luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Energisoiva C-vitamiinikuuri sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisesti ihon väsymyksen merkkejä vastaan. Seerumi silottaa ja antaa uutta elinvoimaa jättäen ihon sileäksi ja hehkuvan kauniiksi. Paketti sisältää 7 päivän ampullikuurin: levitä puolet ampullin sisällöstä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamulla ja toinen puoli illalla. Toista hoitokuuri tarvittaessa. Ihanteellinen esim. vuodenaikojen vaihtuessa.

Virkistävä veriappelsiini DETOX’-kasvosuihke on ihanteellinen tuote väsyneelle ja huonosti toimivalle iholle. Kasvien polyfenoleihin perustuvat aktiiviaineet, voikukkauute ja DETOX-yhdiste suojaavat ihoa ulkoisten ärsykkeiden rasituksilta ja parantavat ihon kuntoa. Suihke suojaa kosteuden haihtumiselta ja jättää iholle välittömän raikkauden tunteen.

Käyttö: Suihkuta tuotetta puhtaalle iholle n. 30 cm päässä kasvoista. Pidä silmät suljettuina. Suihke tehostaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä, joten aamuisin seerumi ja voide kannattaa levittää iholle heti suihkeen perään ihon ollessa vielä kostea. Voit virkistää ihoasi myös päivän mittaan suihkautuksella veriappelsiini DETOX’-kasvosuihketta.

Ravitseva ja heleyttävä DETOX’-yötiiviste on yli 99 % luonnollisia öljyjä sisältävä kuivaöljy. Tuote koostuu erilaisista kasviöljyistä, kuten ruusunmarjaöljystä, macadamia-öljystä sekä jojobaöljystä, jotka ravitsevat ihoa ja vahvistavat ihon omaa puolustusmekanismia. Se kirkastaa, ravitsee ja suojaa ihoa yöaikaan, jolloin herätessäsi iho on luonnollisen elinvoimainen, kuulas ja sileä.

Öljyn pehmeä ja luonnollinen tuoksu saadaan eteeristen öljyjen cocktailista: mandariini, appelsiini, greippi, sitruuna sekä laventeli. Runsaasti antioksidantteja sisältävä porkkana-uute suojaa ihoa ja tuo kasvoille tervettä hehkua.

Käyttö: Levitä iltaisin 4-6 tippaa öljyä puhtaalle iholle (kasvot ja kaula) sivelevin liikkein. Viimeistele asettamalla kädet kasvoille, jotta öljy lämpenee ja imeytyy nopeammin kämmenten lämmön ansiosta.

Tämä ihoa virkistävä ja heleyttävä naamio on viikoittainen nopea ”rendez-vous” apu väsyneelle iholle. Tuotteen sisältämä hellävarainen makea happo ja valkoinen savi auttavat tasoittamaan ihon sävyä sekä poistamaan epäpuhtauksia.

Naamion sisältämä DETOX-yhdiste (veriappelsiiniuute + mandariinin eteerinen öljy), johon on lisätty C-vitamiinia sekä karitevoin polyfenoleja, auttaa ihoa taistelemaan päivittäisiä ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Lisäksi naamio kosteuttaa ihoa tehokkaasti sen sisältämien kasviöljyjen (maissi ja macadamia), karitevoin ja kosteuttavien aineosien ansiosta.

Käyttö:  Levitä ohut kerros kuivalle, puhtaalle iholle (myös kaula ja dekoltee). Hiero naamiota iholla kunnes väri muuttuu valkoisesta vaalean persikan väriseksi. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Pese naamio pois lämpimällä vedellä. Käytä naamiota 1-2 kertaa viikossa tai silloin kun ihosi kaipaa piristystä.