Bernard Cassiere energisoivat veriappelsiini -ihonhoitotuotteet

»»»Veriappelsiini-linja
Veriappelsiini-linja2018-04-05T17:27:02+00:00

Kirkastava ja energisoiva veriappelsiini-linja

Kun kuona aineita kerääntyy ihoon, iho menettää kirkkautensa  ja ikääntyy ennenaikaisesti! Bernard Cassieren energisoivan hoitolinjan tehokas sitruscocktail puhdistaa, uudistaa ja antaa ihollesi uutta elinvoimaa. Hoitolinjan aktiiviaineina ovat runsaasti C-vitamiinia sisältävät veriappelsiini ja mandariini.

  • EE crème à l’ orange sanguine SPF15 – energisoiva EE-voide – suojakerroin SK 15

    Energisoiva EE-voide SK 15 joka kosteuttaa, kiinteyttää ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Ihon pintaa tasoittavat kapseloidut pigmentit häivyttävät ihon epätasaisuuksia ja virheitä jättäen ihollesi kauniin tasaisen mattapinnan ja luonnollisen sävyn. Käytä meikinalustuotteena tai sellaisenaan luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

  • Sèrum visage ”shot de vitamine C” – C-vitamiini tehoseerumi

    Energisoiva C-vitamiinikuuri sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisesti ihon väsymyksen merkkejä vastaan. Seerumi silottaa ja antaa uutta elinvoimaa jättäen ihon sileäksi ja hehkuvan kauniiksi. Paketti sisältää 7 päivän ampullikuurin: levitä puolet ampullin sisällöstä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamulla ja toinen puoli illalla. Toista hoitokuuri tarvittaessa. Ihanteellinen esim. vuodenaikojen vaihtuessa.