Kirkastava Yuzu-Valkoinen tee-linja pigmenttimuutoksiin

Bernard Cassieren Yuzu-Valkoinen tee –hoitolinja palauttaa iholle täydellisen kirkkauden ja hehkun! Hoitolinjan tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille sekä erityisesti epätasaisen väriselle iholle, jossa on pigmenttimuutoksia tai aknearpia.

Yuzu-Valkoinen tee -hoitolinja saa tehonsa orgaanisista Yuzu- ja Valkoinen tee –uutteista, jotka yhdessä kirkastavat ja tasoittavat ihon väriä, vaalentavat pigmenttimuutoksia sekä hidastavat ikääntymisen merkkien muodostumista.

Ihoa tehokkaasti kirkastava puhdistusgeeli raikastaa ja puhdistaa ihon täydellisesti sekä tekee siitä tasaisen värisen ja silkinpehmeän.

Tuote sisältää ihoa kevyesti kuorivia C-vitamiini-rakeita sekä pigmenttimuutoksia vaalentavia, orgaanisia Yuzu- ja Valkoisen teen uutteita.

Levitä puhdistusgeeliä hiukan kostealle kasvojen ja kaulan iholle, välttäen silmänympärysaluetta. Pyörittele tuotetta iholla n. 1 minuutin ajan ja huuhtele hyvin vedellä. Viimeistele puhdistus Yuzu-Valkoinen tee kirkastavalla kasvovedellä.

Puhdistusgeeliä suositellaan käytettäväksi kaksi kertaa viikossa, muiden Bernard Cassiere -puhdistustuotteiden ohella.

Ihoa kevyesti kuoriva, glykolihappoa sisältävä kasvovesi soveltuu kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön. Tekee ihosta raikkaan, kirkkaan ja heleän näköisen. Muista käyttää aurinkosuojaa aurinkoisina vuodenaikoina, sillä kasvovesi saattaa herkistää ihon auringonvalolle.

Pyyhi kasvovedellä kostutetulla vanulla kasvojen, kaulan ja dekolteen iho kaksi kertaa päivässä, välttäen silmänympärysaluetta.

Ihoa tehokkaasti kosteuttava (hyaluronihappo) ja ravitseva (macadamiaöljy) hoitovoide, joka tasoittaa ihon väriä, silottaa juonteita ja hidastaa ikääntymisen merkkien muodostumista. Soveltuu päivä- ja yökäyttöön kaikille ihotyypeille. Tuloksena heleä, tasaisen värinen ja sileä iho!

Levitä Yuzu-Valkoinen tee korjaavan seerumin jälkeen kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja/tai illoin, välttäen silmänympärysaluetta.

Korkean SK50-aurinkosuojan sisältävä kevyt fluidi soveltuu aurinkoisina vuodenaikoina kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön. Suojaa ihoa tehokkaasti haitalliselta UV-säteilyltä sekä ehkäisee pigmenttimuutoksien muodostumista.

Levitä aamuisin Yuzu-Valkoinen tee -hoitovoiteen tai ihon väriä korjaavan seerumin jälkeen kasvojen ja kaulan iholle, välttäen silmänympärysaluetta. Voidaan käyttää myös muille aurinkoherkille alueille kuten esim. dekoltee, hartiat ja käsivarret. Oleskellessasi paljon auringossa, lisää tuotetta useasti päivän aikana.

Kevyt tehoseerumi harmaalle ja epätasaisen väriselle iholle. Auttaa taistelemaan pigmenttimuutoksia vastaan ja korjaa jo iholle tulleita värimuutoksia. Tekee ihosta kirkkaan värisen ja heleän. Seerumi sisältää ihoa kirkastavia Yuzu- ja Valkoinen tee-uutteita sekä C-vitamiinia.

Levitä aamuin ja illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle, välttäen silmänympärysaluetta, ennen Yuzu-Valkoinen tee hoitovoidetta.