Bernard Cassière -ihonpuhdistustuotteet

Bernard Cassière on ihonhoitosarja, jossa on hyödynnetty ammattikosmetiikan viimeisintä tietoa. Uusia ihonhoitotuotteita kehitellään jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä SOREDEC – tutkimus- ja kehitys-laboratorion kanssa, joka on yksi Ranskan johtavia ammattikosmetiikankehittäjiä ja siten myös tuotteiden laadun takaaja. Bernard Cassièrella on puhdistustuotteita kaikille eri ihotyypeille.

Lait démaquillant Peaux normales – Puhdistusmaito kaikille ihotyypeille.

Pehmentävä, tasapainottava puhdistusmaito normaalille ja sekaiholle. Tuote poistaa meikin ja epäpuhtauksia iholta. Tuotteen sisältämä greippiuute vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja siten kirkastaa ihon väriä. Käytä (aamuin) ja illoin kasvoille ja kaulalle, poista kasvosienillä tai huuhtele runsaalla vedellä.

Lait démaquillant Peaux sèches et sensibles – Puhdistusmaito herkälle iholle.

Satiininpehmeä puhdistusmaito kuivalle, herkälle ja couperosa iholle. Avokado-uute takaa iholle täydellisen puhtauden, pehmeyden ja miellyttävän tunteen. Poistaa meikin ja puhdistaa ihoa ärsyttämättä. Jättää ihon joustavaksi, pehmeäksi ja kuulaaksi. Hypoallergeenisesti testattu koostumus. Käytä (aamuin) ja illoin kasvoille ja kaulalle, poista kasvosienillä tai huuhtele runsaalla vedellä.

Huile démaquillante pureté – Puhdistusöljy kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle.

Öljymäinen puhdistusaine poistaa iholta rasvaliukoisia epäpuhtauksia, sillä rasva liuottaa rasvaa: ihotali, UV-filtterit, meikki, ilmansaasteet. Puhdistaa epäpuhtaudet iholta jättäen ihon samettisen pehmeän ja miellyttävän, ilman rasvaista tunnetta. Vesikosketus muuttaa öljyn maitomaiseksi ja viimeisetkin epäpuhtaudet poistuvat iholta täydellisesti. Ota kuivalle kämmenelle 2 pumppausta öljyä ja hiero kasvojen iholle pyörivin liikkein. Käy kasvot ja kaula kauttaaltaan huolellisesti läpi ja emulgoi sitten vedellä. Huuhtele iho lopuksi huolellisesti runsaalla vedellä ja viimeistele puhdistus ihotyypin mukaisella BC-kasvovedellä.

Nettoyant quotidien – Puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille.

Tämä pehmeä puhdistustuote on ihanteellinen hellävaraiseen ihon epäpuhtauksien poistoon. Tuotetta voivat käyttää myös kuivuuteen taipuvaiset ihot, sillä puhdistustuote ei kuivata ihoa. Käytä tuotetta aamuin illoin, vaahdota ja huuhtele runsaalla vedellä.

Mousse nettoyant pureté menthe – citron – puhdistusvaahto

Puhdistusvaahto on suunniteltu seka- ja rasvaiselle iholle, sekä iholle, jossa on tilapäisiä epäpuhtauksia. Tuote on hellävarainen ja soveltuu päivittäiseen ihonpuhdistukseen. Tuote puhdistaa kasvot tehokkaasti, kuivattamatta ihoa. Päivittäisessä käytössä se vähentää talintuotantoa, epäpuhtauksia ja parantaa ihon pinnan laatua.

Levitä 3-4 pumppausta täyteläistä vaahtoa kostealle kasvojen ja kaulan iholle kevyesti hieroen. Huuhtele kasvot runsaalla vedellä. Viimeistele ihonpuhdistus ihotyypin mukaisella kasvovedellä.

Lotion tonique – kasvovesi normaalille iholle.

Raikas, pehmeä sekä kevyesti supistava kasvovesi normaalille ja sekaiholle. Vaikuttavien ainesosien ansiosta (kurkku-, malva- ja hamalemis-uute) pehmentää ihoa, supistaa ihohuokosia sekä poistaa iholta epäpuhtauksia. Pyyhi aamuin ja illoin puhdistustuotteen jälkeen kasvot kasvoveteen kosteutetulla vanulla.

Lotion douceur – kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle.

Täyteläinen, pehmentävä kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle. Rauhoittaa ja pehmentää ihoa (kurkku-uute). Sopii erityisen hyvin myös couperoottiselle iholle kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa.

Lotion fraicheur – kasvovesi rasvaiselle ja sekaiholle.

Raikas alkoholiton kasvovesi rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Sisältää hamamelista ja salviaa, jotka ovat tunnettuja antiseptisistä, puhdistavista sekä supistavista vaikutuksistaan. Raikastaa ja puhdistaa ihon, supistaa ihohuokosia ja kirkastaa ihon väriä.

Eau micellaire démaquillante – Mustikka micellar- vesi

Vaahtoamaton Micellar- vesi puhdistaa kasvot ja silmämeikin helposti! Hellävaraisesti puhdistava koostumus sisältää Aloe Vera uutetta, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa; suojaa ihon hydrolipidikalvoa sekä luontaista pH:ta. Lakansiemenöljy rauhoittaa ja pehmittää ihoa. Ei tarvitse huuhdella. Voidaan käyttää aamuin illoin. Tuote sopii myös ripsipidennyksien käyttäjille.

Nettoyant profond – syväpuhdistusaine.

Voidemainen, rakeeton syväpuhdistusaine kaikille ihoille. Tekee ihosta välittömästi pehmeän, joustavan sekä elinvoimaisen. Poistaa iholta kuolleita ihosoluja sekä puhdistaa ihohuokoisia. Hellävaraisen koostumuksensa ansiosta sopii herkälle, couperoottiselle sekä akneiholle. Levitä pieni määrä tuotetta kuivalle kasvoille ja kaulalle, anna vaikuttaa 2-3 min., vaahdota tuotetta kostein sormin kunnes tuote ei enää vaahdota, huuhtele runsaalla vedellä.

Micro-gommage – Mikrorakeinen kuorinta

Pehmeä ja voidemainen kuorinta, joka sisältää runsaasti Taguapähkinän rakeita. Täydellisesti biohajoavat ja 100 % luonnonmukaiset rakeet poistavat iholta kuolleet ihosolut sekä epäpuhtaudet tehden ihosta kirkkaan ja tasaisen. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Levitä tuotetta kasvojen ja kaulan kostealle iholle, pyörittele sormenpäillä kaikki alueet läpi, ja huuhtele huolellisesti vedellä. Vältä silmänympärysaluetta!