Bernard Cassière-ihonpuhdistustuotteet

Bernard Cassière on ihonhoitosarja, jossa on hyödynnetty ammattikosmetiikan viimeisintä tietoa. Uusia ihonhoitotuotteita kehitellään jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä SOREDEC – tutkimus- ja kehitys-laboratorion kanssa, joka on yksi Ranskan johtavia ammattikosmetiikankehittäjiä ja siten myös tuotteiden laadun takaaja. Bernard Cassièren puhdistustuotteet on tarkoitettu kaikille ihotyypeille.

Saatavilla on nyt 6 uudella koostumuksella olevaa tuotetta, jotka sisältävät nyt entistä enemmän luonnollisia raaka-aineita (tuotteesta riippuen yli 85%, osassa jopa yli 97%)! Uusi päävaikuttava raaka-aine tuotteissa on japanilainen kameliauute (tsubaki), jota saadaan japanilaisen kameliakasvin kukista ja lehdistä. Kameliauute sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä rasvahappoja, aminohappoja, proteiineja ja mineraaleja ja se tunnetaan ihonhoidossa erityisesti sen rauhoittavista, pehmentävistä, suojaavista ja talintuotantoa tasapainottavista ominaisuuksistaan.

Kaikki tuotteet soveltuvat myös erittäin herkälle iholle (testattu huolellisesti ihotauti- ja silmälääkäreiden valvonnassa).

Alla olevien lisäksi sitruuna-minttu-linja sekä Yuzu-valkoinen tee-linja sisältävät omat puhdistustuotteensa.

puhdistusmaitopurkki


Les démaquillants au camélia le Lait – Hellävarainen puhdistusmaito

Tuote poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Sisältää japanilaista kameliauutetta, luonnollisia kasviöljyjä sekä orgaanista ja Reilun Kaupan kautta tuotettua karitevoita, jotka yhdessä kosteuttavat, rauhoittavat ja pehmentävät ihoa.

Käyttö: 

Ota pieni määrä tuotetta ja pyörittele kuivalla tai kevyesti kostutetulla iholla. Poista tuote iholta vanulapulla pyyhkimällä tai vedellä huuhtelemalla ja viimeistele kasvovedellä.

bernard cassiere puhdistusbalsamipurkki


Les démaquillants au camélia Le baume – täyteläinen puhdistusbalsami

Tuote poistaa meikin ja epäpuhtauden iholta täydellisesti, jättäen ihon silkinpehmeäksi ja puhtaaksi. Soveltuu myös silmämeikin poistoon. Tuotteen aktiiviaineina ovat japanilaista kameliauutteen lisäksi orgaaninen ja Reilun Kaupan kautta tuotettu ravitseva karitevoi sekä kosteuttava macadamiaöljy. Poistaa myös voimakkaan meikin helposti ja nopeasti.

Käyttö:

Ota pieni määrä tuotetta ja lämmitä hetken kämmenien välissä ennen kasvoille levittämistä. Hiero tuotetta iholla, kunnes se muuttuu öljymäiseksi. Ota sitten käsiin vettä, pyörittele iholla ja huuhtele. Viimeistele puhdistus kasvovedellä.

puhdistusöljypurkki


Les démaquillants au camélia L´huile – pehmeä puhdistusöljy

Kevyt puhdistusöljy poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja miellyttäväksi, ilman tahmeaa tai kiristävää tunnetta. Soveltuu myös silmämeikin poistoon. Tuotteen aktiiviaineena on japanilaisen kameliuutteen lisäksi kosteuttava, rauhoittava ja talintuotantoa tasapainottava jojobaöljy.

Käyttö:

Ota pieni määrä öljyä ja lämmitä hetken kämmenien välissä ennen kasvoille levittämistä. Pyörittele tuotetta kuivalla iholla hetken. Ota sitten käsiin lämmintä vettä ja emulgoi, jotta öljy muuttuu maitomaiseksi ja meikinpuhdistus tehostuu. Huuhtele lopuksi vedellä ja viimeistele kasvovedellä. Voimakasta silmämeikkiä poistaessasi, viimeistele puhdistus vielä öljyllä kostutetulla vanulapulla. Pyyhi kevyesti ja huuhtele vedellä.

puhdistusvesipurkki


Les démaquillants au camélia L´eau – hellävarainen puhdistusvesi

Puhdistusvesi (misellivesi) poistaa kasvo- ja vesiliukoisen silmämeikin helposti ja nopeasti ilman vesihuuhtelua! Japanilainen kameliauute ja orgaaninen Aloe vera kosteuttavat, pehmentävät ja rauhoittavat ihoa. Kasvipohjaiset sukralfaatit puhdistavat ihoa hellästi. Soveltuu erinomaisesti ripsienpidennyksien käyttäjille.

Käyttö:

Pyyhi kasvojen ja kaulan iho puhdistusvedellä kostutetulla vanulapulla. Toista käsittely, kunnes vanulappuun ei jää enää meikkiä. Voidaan käyttää iltaisin ihon puhdistamiseen ja/tai aamuisin ihon virkistämiseen. Tuotetta ei tarvitse erikseen huuhdella vedellä.

kasvovesipurkki


Les démaquillants au camélia La lotion douche – Hellävarainen kasvovesi

Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen sekä rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ja herkkää ihoa. Japanilaista kameliauute, orgaaninen Aloe vera, hyaluronihappo sekä luonnollinen bisabololi hoitavat ihoa ja ehkäisevät ihon kuivumista. Alkoholiton.

Käyttö:

Pyyhi kasvot ja kaula aamuin ja/tai illoin puhdistustuotteen jälkeen kasvoveteen kostutetulla vanulla.

kasvovesipurkki


Les démaquillants au camélia La lotion fraîche – Virkistävä kasvovesi

Kasvovesi viimeistelee seka- ja rasvoittuvan ihon puhdistuksen sekä raikastaa ja kirkastaa ihoa. Tuote sisältää japanilaista kameliuutetta, kevyesti kuorivia PHA-happoja, virkistävää ruusuvettä sekä rauhoittavaa ja ihohuokosia supistavaa myrtin kukkavettä. Alkoholiton.

Käyttö:

Pyyhi kasvot ja kaula aamuin ja/tai illoin puhdistustuotteen jälkeen kasvoveteen kostutetulla vanulla.

puhdistusgeelituubi


Nettoyant quotidien – puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille

Tämä pehmeä puhdistusgeeli on ihanteellinen tuote ihon päivittäiseen puhdistukseen ja epäpuhtauksien poistoon. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille, myös kuivuuteen taipuvaiselle iholle, sillä se ei kuivata ihoa. Tuotetta voidaan käyttää yksinään tai ns. ”kaksoispuhdistukseen”, jolloin ensin iho puhdistetaan maidolla/öljyllä/balsamilla tai puhdistusvedellä ja viimeistellään sitten puhdistusgeelillä.

Käyttö:

Levitä tuotetta aamuin ja/tai illoin kostealle kasvojen ja kaulan iholle, välttäen silmänympärysaluetta. Vaahdota tuotetta hetken pyörivin liikkein ja huuhtele runsaalla vedellä. Viimeistele kasvovedellä.

 meikinpoistoainepurkki


Démaquillant waterproof (biphase) – vedenkestävän silmä-ja huulimeikin poistoaine

Silmälääkäreiden testaama meikinpoistoaine hellävaraiseen silmä- ja huulimeikinpoistoon. Tuotteen pH on sama kuin kyynelnesteen, siksi se sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Hajusteeton.

Käyttö:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Pumppaa nestettä pumpuliin ja poista sekä silmä- että huulimeikki ja huuhtele lopuksi vedellä.