Jalkis – koko kehon hyvinvointiin

Jalkis on suomalainen luonnonöljyjä sisältävä kosmetiikkasarja, jonka tuotteet on tarkoitettu erilaisten jalka- ja kynsiongelmien hoitoon.

Jalkis lämmittävä voide jaloille

Sisältää puhtaita 100% luonnonöljyjä. Karheille ja koville kantapäille, kosteuttava, pehmittävä ja lämmittävä vaikutus. Lihaskramppeihin, levottomille jaloille, lasten kasvukipuihin ja diabeetikolle.

Jalkis viilentävä voide jaloille

Sisältää puhtaita 100% luonnonöljyjä. Viilentävä vaikutus.

Jalkis rauhoittava herkän ihon voide

Rauhoittava voide herkälle iholle.

Jalkis tuoksuton voide jaloille

Tuoksuton voide jaloille. Sisältää 100% manteliöljyä. Tekee ihon pehmeäksi, koville kantapäille, rikkoutuneelle iholle ja kynsinauha voiteeksi.

Jalkis kylpysuola

Eteerisiä luonnonöljyjä sisältävä jalkakylpysuola, jalkojen hyvinvointiin.

Jalkis nixi hoitovoide

Inkivääriöljyä sekä MsM:ää sisältävä hoitovoide, jolla on todettu olevan lihas- ja nivelsärkyihin oivallinen vaikutus. Myös reumakipuihin ja fibromyalgiaan, kulumaoireisiin sekä lihasjännitykseen.

Antiseptinen sieni- ja syylävoide.

Antiseptinen sieni- ja syylävoide. Hoitaa syylät ja känsät pois turvallisesti. Käytetään myös sieni-infektion hoitoon (2 kertaa päivässä).

Pikiöljyvoide

Voide sisältää kotimaista kuusenpihkaa ja pikiöljyä, jota perinteisesti käytetään haavojen sekä psoriaksen ja atooppisen ihon hoitoon. Halkeilevalle iholle, vaippaihottumaan, koville kantapäille, hyönteisten pistoihin ja puremiin.