Jalkis – koko kehon hyvinvointiin

Jalkis Oy on suomalainen perheyritys, joka jatkaa toimintaansa jo toisessa sukupolvessa. Luonnosta saatavat raaka-aineet ja niissä piilevät terveysvaikutteet ovat inspiroineet yritystä kehittämään luotettavan ja ainutlaatuisen tuoteperheen.


Voiteen pintaverenkiertoa elvyttävä vaikutus virkistää väsyneet jalat. Aktiivisten aineisosien ansiosta voiteella on lihaskramppeja ja turvotusta ennaltaehkäisevä vaikutus. Voide pehmittää kovettumat tehokkaasti ja ennaltaehkäisee niiden muodostumista. Aktiivisten aineisosien vaikutuksesta voide rentouttaa kipeytyneitä lihaksia, ja siksi voide soveltuukin käytettäväksi myös lasten kasvukipuihin. Suositellaan käytettäväksi diabeetikoille.

Käyttöohje:

Ota pieni määrä voidetta ja hiero hoidettavalle ihoalueelle. Tarpeesta riippuen voit käyttää tuotetta päivittäin tai ihon kuntoa ylläpitävästi 2–3 kertaa viikossa.


Aktiivisten aineisosien vaikutuksesta voide tehoaa särkeville lihaksille, nivelille ja reumakipuihin. Paikallisesti käytettynä inkivääristä saadaan hyöty ilman vatsan ärsytystä. Voide soveltuu käytettäväksi koko keholle hartioista varpaisiin asti. Inkiväärivoide tukee ja tehostaa pintaverenkiertoa, joka rentouttaa kehoa. Suositellaan urheilijoille sekä hierontaan.

Voiteen tehovaikuttimena toimii kaksi ihmeellistä ainetta; inkivääriöljy ja MSM. Inkivääriöljy, jonka tiedetään jo vuosisatojen ajan hoitaneen ihmisten monenlaisia sairauksia. Inkivääri helpottaa nivelsairauksien tuottamia kipuja ja erilaisista vammoista syntyneitä tulehduksia. Inkiväärin tiedetään vähentävän kipua ja tulehdusta tehokkaasti. Voiteen toinen vaikuttava aine on MSM. MSM on luonnollinen rikkiyhdiste, joka on välttämätön kehon rikkiaineenvaihdunnalle. Se edistää kehossa kollageenien muodostumista ja tukee ihon, luuston, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa.

Käyttöohje:

Tarpeesta riippuen tuotetta voi käyttää kerran tai useita kertoja päivässä. Ota pieni määrä voidetta ja hiero hoidettavalle ihoalueelle. Vain ulkoiseen käyttöön.


Tehokas antseptinen ja tulehduksia hillitsevä hoitovoide koko perheelle. Aktiiviset aineisosat auttavat kynsisieneen, ihon sieni-infektioihin, syyliin sekä ontelosyyliin. Säännöllinen käyttö pehmentää tehokkaasti känsät. Voidetta voit käyttää halkeileville kynsille ja kynsinauhoille. Kynnet vahvistuvat ja silottuvat jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Käyttöohje:

Pese ja kuivaa hoidettava iho alue huolellisesti. Levitä S.S.-voidetta hoidettavalle alueelle vähintään kaksi kertaa päivässä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä alussa useammin ja jatka sitten säännöllistä käyttöä. Näin ehkäiset sieni-infektioiden leviämistä ja uusiutumista. Voide on erittäin riittoisaa eikä ärsytä ihoa hoidettavan alueen ympärillä.


Koko perheen yleisvoide, josta on avuksi moneen vaivaan. Aktiivisten aineisosien ansiosta hunaja-pihkavoide nopeuttaa haavojen parantumista ja lievittää tulehdusta. Hunaja luonnon antibioottina toimii voiteessa antibakteerisena ja siksi voide soveltuukin erinomaisesti haavoihin, palovammoihin ja iho-ongelmiin. Voiteella saat avun halkeilevalle iholle ja kovettumiin kantapäissä ja varpaansyrjissä. Voidetta voi käyttää myös eläimille.

Voide ei sovellu hartsiyliherkille.

Käyttöohje:

Tarpeesta riippuen voit käyttää tuotetta päivittäin tai ihon kuntoa ylläpitävästi 2–3 kertaa viikossa.