LuxMe geelisukat ja -käsineet

Pehmeät ja tehokkaat geelisukat ja geelikäsineet hoitavat ja kosteuttavat ihon vaivattomasti ja tehokkaasti. Geelisukat kosteuttavat koko jalan ja kantapään ehkäisten ja poistaen kovettumia. Geelikäsineet hoitavat ja kosteuttavat käsiä sekä pitävät myös kynsinauhat pehmeinä.

Geelisukkia ja geelikäsineitä pidetään kerrallaan noin 30 minuuttia päivittäin. Geelin teho pienenee noin 40 käyttökerran jälkeen. Käsinpesu.

Geelisukka ja geelikäsine tuo helppoutta ja vaivattomuutta jalkojen ja käsien hyvinvointiin.

Geelisukat hoitavat ja kosteuttavat ihon vaivattomasti ja tehokkaasti.

Ihanan pehmeät, rauhoittavat ja hoitavat geelisukat kosteuttavat koko jalkapohjan ja kantapään. Vain 20 minuuttia päivässä riittää ehkäisemään jalkojen halkeamia ja kovettumia. Sukan geelin teho pienenee 40 käyttökerran jälkeen. Geelisukkia on helppo käyttää.

Käyttöohje:

Laita geelisukat puhdistettuihin jalkoihin ja pidä niitä 20-30 minuuttia kerrallaan. Käsinpesu.

Varoitus:

Jos asiakkaalla on diabetes tai huono verenkierto jaloissa, on syytä konsultoida lääkäriä ennen tuotteen käyttöä.

Ainesosat (englanniksi):

Hydrated silica, Hydrolyzed Olive Leaf Exctract, Tocopherol, Hydrogenated Jojoba Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Geraniol, Paraffinum Liquidum.

Geelikäsineet hoitavat ja kosteuttavat ihon vaivattomasti ja tehokkaasti.

Ihanan pehmeät, rauhoittavat ja hoitavat geelikäsineet kosteuttavat koko käden ja pehmentävät kynsinauhoja. Vain 20 minuuttia päivässä riittää pitämään kädet kosteutettuina ja kynsinauhat pehmeinä. Yksi koko sopii kaikille. Geelin teho pienenee 40 käyttökerran jälkeen.

Käyttöohje:

Laita käsineet puhtaisiin käsiin ja pidä niitä 20-30 minuuttia kerrallaan. Käsinpesu.

Varoitus:

Jos asiakkaalla on diabetes tai huono verenkierto käsissä, on syytä konsultoida lääkäriä ennen tuotteen käyttöä.

Ainesosat (englanniksi):

Hydrated silica, Hydrolyzed Olive Leaf Exctract, Tocopherol, Hydrogenated Jojoba Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Geraniol, Paraffinum Liquidum.